Het advocatenkantoor De Bock & Baluwé is weliswaar een jong kantoor maar heeft diepe en stevige wortels.

De twee meest ervaren advocaten van het kantoor (Koen De Bock en Koen Baluwé) werken reeds jarenlang samen, en kennen elkaar sinds zij allen actief waren in het vroegere Loeff Claeys Verbeke en in het kantoor Laga & Philippe. De afgelopen jaren profileerden ze zich in verschillende domeinen van het handels- en economisch recht. Het team werd ondertussen aangevuld met zeven jongere advocaten (Mieke Vansteenkiste, Laurence Duym, Julie Detemmerman, Marjon Vandamme, Bart Van Den Eeckhaut, Tijs Deltour en Bavo De Mey) en is uitstekend op elkaar ingespeeld.

Het kantoor heeft de ambitie om de ondernemer op juridisch vlak bij te staan bij elke uitdaging in zijn dagelijks functioneren. Meerwaarde is daarbij het kernwoord.

Ons kantoor biedt een volledig juridisch dienstenpakket aan in alle materies van het privaat ondernemingsrecht. Wij garanderen de cliënt een kwalitatief hoogstaande en onafhankelijke dienstverlening op maat van de cliënt.

Kwaliteit kost geld, dat weet elke ondernemer. Ons kantoor wil echter vermijden dat de cliënten dienaangaande voor verrassingen zouden komen te staan en promoot een open en transparante ereloonpolitiek.

Het kantoor De Bock & Baluwé heeft vestigingen in twee van de belangrijkste arrondissementen van Vlaanderen, Gent en Kortrijk.

Wij hopen u persoonlijk te mogen leren kennen.

Koen, Koen, Mieke, Laurence, Julie, Marjon, Bart, Tijs, Bavo, Kurt, Ingrid en Stephanie

De Bock & Baluwé advocaten - Eedstraat 29, 9810 Eke - Tel: 00 32 9 241 80 30 - Fax: 00 32 9 383 83 59

WELKOM